I'm Back !

Assalamualaikum Semua ! 
Nak mintak maaf sangatsangat sebab blog ni dah lama berhabuk . saya bz sangatsangat sekarang . lagipon macam dah hilang idea nak update blog . huhu ! im so sorry again sebab ade yang follow blog ni , saya tak follow balik . shoutmix korang saya tak balas . komen entry pon saya tak balas .  komen tutorial and tanya pasal tuto pon saya tak balas . 


so maybe saya akan follow balik sape yang dah follow saya, and akan cuba balas komen yang ade. pasal tuto pulak . maybe akan ade tuto baru . tapi tengok la kalau saya rajin and ada masa (: lagipon sekarang saya dah mula berjinakjinak dengan dunia bisnes. bisnes apa ? jeng jeng jeng ! tengok kat bawah ni . 

so agak-agak saya jual apa ? takkan jual kambing lak kan :P sapesape yang berminat nak beli hp boleh la carik saya ye . ade promotion for hari raya, so bukan baju raya je nak baru, hp pon mesti kene baru . huhu ! dah stop membebel , bila dah lama tak buat entry, macam ni la gayanya . ok lah sampai sini je . babai ! 

oh sebelum terlupa, sekarang ni saya ade boyfie baru . saya panggil die "beby" . die sangatsangat comel, gediks and nakal . aishhhhhh ! susah dapat boyfie camni . nak tengok ? tara !! 
die kuat makan ! sebab tuh kepala die gemok . masih single and mencari kekasih hati . tak terfikir untuk berkahwin lagi :P oklah ini betulbetul babai ! ~

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

7 1 komen kawankawan:

CikNyz said... [Replay (:]

selamat berpose..jom baca entry terbaru CikNyz....

http://syazny7.blogspot.com/2011/08/ciknyz-gunung-kinabalu-part4_19.html

Zairi Faiezil said... [Replay (:]

Bagus2 coz kecimpung dalam dunia bisnes.. Semoga sucess nt yerk :-)

CikNyz said... [Replay (:]

balckberry satu....

Ajeyy Rawk said... [Replay (:]

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Ajeyy Rawk said... [Replay (:]

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Ajeyy Rawk said... [Replay (:]

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Ajeyy Rawk said... [Replay (:]

salam Ramadhan, Ajeyy ziarah sini yerr..
kat bawah ni ada sikit entry dari Ajeyy, mintak pandangan dari semua yaa.. :)

http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/exam-pmr-penting-juga-sebenarnya-dalam.html


http://ajeyyrawk.blogspot.com/2011/07/hantu-bergambar-di-sebelah-ahmoi.html


p/s : Selamat hari raya, maaf zahir dan batin . 0-0 :))

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !