pasal wedding si memey and norman ni, aku pon dapat tempiasnya

Assalamualaikum WBT
setelah sekian lama menyepi, 
tetibe jek muncul dengan entry gossip erk :p
biasa la perempuan, tak lari dengan ceritacerita macam ni
bak kata pepatah "mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi"
erk ? kenapa macam takde kene mengena jek pepatah tu dengan cite aku 
hahaha ! ahhh, hentam saje lah :P
nak buat macam mana bm aku dulu A sangadddddd :P
ok berbalik pada wedding si memek ni 
opsss ! termemek pulak, HAHA ! 
maaf yer MEMEY ! peace :P


tapi sebelum aku cerita, 
ape kata korang layan dulu pic wedding diorang from razin photography 
aku tengok macam biasa jek
baju tu jela kot cantik sebab hatta dolmat yang buat 
yang lain-lain nampak sama je, takde perubahan ! :P
haha ! kemain laser da vas mulut aku malam ni 
awwww, class ko maria !!













dah tengok ? so ape komen anda ?
adakah sama macam pandangan mata lutut aku ? 
sorry la kepada feminat memey yang terasa ke ape
aku cakap benda yang jujur
yang aku bengangnya, ade sesetengah orang telah mencemarkan nama FELDA
si memey ni kan orang felda, 

so ade la pulak mulutmulut jahat yang mengata anak orang felda ni kawen 
nak grand grand tapi dah macam kat Zimbabwe
oi oi kurang di ajar la tu ! aku pon orang FELDA gak ok 
ape masalah ko sampai nak kaitkan kawen si memek ni 
dengan orang-orang FELDA pulak 
jangan disebabkan "lembu seekor, habis rumput sekandang!"


now diorang dah selamat bernikah dah pon
dah untung dah pon, doakan je kebahagiaan diorang..
pada norman hakim, 
daripada bagi duit hantaran kat memey berpuluhpuluh ribu tu,
baik bayar hutang-hutang kat abby abadi tu lagi afdhal :P
kikikiki ! terlebih sudah, ok babai ! (:

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

7 1 komen kawankawan:

cik najihah said... [Replay (:]

fara pon sentap jugak bile dengar name felda ni..hukhuk

Someone said... [Replay (:]

@cik najihah orang felda jugak ke ? hukhuk !

KuNanGKuNanG said... [Replay (:]

mmg nampak biase2 saje..xseperti yg di canang2 pun..

wanie wonek said... [Replay (:]

mmg tak boleh suka kat diorang ni. knp ntah.

btw, saya baru follow blog ni, kalau sudi jom terjah blog saya pulak.

http://waniewonek.blogspot.com

aleen aiden said... [Replay (:]

baju die yg atas skali tu sangat heavy.alin xgemar.hu3

Koleksi Baju Murah said... [Replay (:]

selamat berbahagia,,slm kenal

Munirah Shamsudin said... [Replay (:]

May Allah bless them ;)

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !