Belajar Buat Doodle Daripada Air Tangan Sendiri

Assalamualaikum WBT
disebabkan takde benda aku nak buat hari ni
so aku saje-saje nak melukis kat paint
orang kata buat doodle pakai paint pon boleh
so aku pon dok try try la buat
walaupun aku tengok dah macam budak tadika nak belajar melukis
huhuhuhu


tangan aku bukan la pakar melukis
dekat atas kertas pon aku tak reti 
ini kan lukis dekat paint tuh
so aku pakai je petak and bulat yang disediakan 
korang jangan gelak tau
walaupun tak cantik and comel 
tapi aku bangga sebab dapat buat doodle sendiri


biasa la mula-mula mesti tak reti
tapi kalau hari-hari practice mesti cantikkan ?
entah-entah aku dah boleh buat doodle muka macam siti nurhaliza ke nanti
heh ! 
ok jom tengok beberapa doodle yang aku buat

kalau suka sila tekan like (: TERIMA KASIH !

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

1 1 komen kawankawan:

misz fae said... [Replay (:]

wah! t boleh ajar fae pulak!;)
teringin nak buat doodle tapi tak pernah jadi..
takda bakat! haha

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !