Header Baru Daripada Air Tangan Sendiri Lagi

Assalamualaikum WBT 
OMG ! dah pukul 3.50 a.m
alahai mata kenapa taknak tyto ni ?
esok kelas aku pukul 8 pagi koddd
dapat godek-godek photoshop macam ni la gayanya

hari ni tibe-tibe aku rasa nak buat header baru
asyik header tu je kan
orang pon dah naik muak and nak muntah hijau tengok
orang lain dah tukar header berkali-kali
aku baru nak tukar untuk kali ke-2
huhu !

nak buat cane, aku ni terlebih pandai
guna photoshop and nak edit semua bagai tuh
buat header kali ke-2 ni pon mengambil masa 2 jam ! HAHA
ni baru buat header untuk blog sendiri
kalau ade orang lain yang tempah, mau aku amek masa 2 hari ni
*pfffttt, macam ade je orang nak tempah ! heh :P

nak menyiapkan ni pon berapa kali tah aku dok ubah-ubah
ade je yang tak kene pada mata aku
tak caye ? tengok kat bawah ni 
dari first aku tukar sampai la sekarang


haha ! banyak gile an ! penat woo ... 
yang takleh blah, aku edit pic kartun yang
pakai baju pengantin itu je dari awal 
tapi last-last aku pilih yang lain . haha !
yang dah jadi header aku kat atas ni
comel kan kan ? kan ? kan ?
jangan kata tak comel,
aku lempang karanggg ! HAHA :P
oklah nak tyto, babai ! 

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

6 1 komen kawankawan:

muz said... [Replay (:]

hehe...ok2 cantik dah tu...

:: Mrs.Eady :: said... [Replay (:]

cantikkkkk......buatkn utk akak bleh??ekekeke...nk jugaakkk...:)

Nur Naimah Nashreen said... [Replay (:]

nak blaja buat cmniiii . u guna ape eh beb ?

missunguviolet said... [Replay (:]

@muz hee , tengs !

missunguviolet said... [Replay (:]

@:: Mrs.Eady :: tak pandai la nk buatkan utk org :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@Nur Naimah Nashreen guna adobe photoshop :P

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !