#day 3 - benda yang selalu anda buat sebelom tido

Assalamualaikum WBT

benda yang aku buat sebelum aku tyto ialah baca doa tyto, tutup lampu and tarik selimut . huhu ! sebelum pada tuh , aku dok on9 fb and blog . yela, apa lagi aku nak buat selain daripada tu, lain la kalau ade suami kat sebelah ke kan . so ade la gak benda best nak buat sebelum tyto . lalalalala ! 
sebelum aku mencarut mengarut
baik aku stop sampai sini :P
ok lah babai 

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

4 1 komen kawankawan:

アヌム ちゃん said... [Replay (:]

erk..haha

aena jamil. said... [Replay (:]

hey, belog you comell gilerrr.! pink lagi tue..hehe and byk tutorial, next boleh la i blaja cmne nak edit blog jdk cm blog comel you..hee :D

i follow yours back k..

thanks. :)

missunguviolet said... [Replay (:]

@aena jamil. hee ! tengs awak .untuk templates mcm sy ni . saya dah buat tuto dah . kalau awak nak, awak ikut je step yg saya ajar tuh k

Anonymous said... [Replay (:]

Youre quite correct with this piece...

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !