Minta Maaf Kepada Semua Follower Saya -____

Assalamualaikum WBT and Salam Sejahtera

aku just nak mintak maaf kepada blogger-blogger yang ajak join segmen,giveway or contest . aku nak mintak maaf sangat-sangat sebab lately aku dah jarang nak update entry and join apa-apa segmen disebabkan oleh aku dah masuk study balik. cuti sem aku dah abis. so aku kene tumpukan pada aku punya study. sem ni aku kene buat betul-betul coz aku ni super duper senior. kenapa aku cakap macam tuh ? sebab aku sekarang SEM 7 wooo ... haha ! tak sanggup nak tinggalkan poli. so aku pikir aku nak tambah 1 sem lagi la. heh ! :P apa-apa pon korang doakan aku berjaya lulus dengan cemerlang. aku taknak main-main sem ni. terima kasih kepada yang sudi follow and selalu singgah blog ungu yang comot ni. TERIMA KASIH, TERIMA KASIH and TERIMA KASIH ! korang la semangat aku untuk berblog sampai sekarang . ikutkan aku dah giveup nak berblogging . terasa macam nak delete blog sebab kekeringan idea nak update entry . aku punya otak ni bukan la kreatif macam korang semua . ade je cerita nak tulis . kalau aku cerita hal peribadi je kat blog, takut orang taknak bace pulak . dah macam facebook je, semua benda nak cerita . walaupun niat utama aku masa nak buat blog dulu, aku nak buat macam diary untuk meluahkan apa je yang aku rasa . tapi macam xdapat sambutan la pulak . heh ! apa-apa pon terima kasih eh korang . ok stop, idea dah habis !
babai ! 

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

3 1 komen kawankawan:

niena shopping2u said... [Replay (:]

salam ziarah, singgah sni... maaf bru smpat berbalas kunjungan, :D tgh berkhidmat utk negara smlm cewahhh ^.^

muz said... [Replay (:]

semoga sukses dalam study wak... :)

+_Miss.Jannah_+ said... [Replay (:]

comel blog ni.. ;)

takpe2.. tak join pon jannah terjah ungu :D

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !