RIMAS RIMAS aku RIMAS

wahhh ! tajuk macam lagu fabulous cat :DD
lari . . lari . . lari . . 
aku lari  tinggalkan semua ini 
untuk mencari cari cari ketenangan diri . 

pergi . . pergi . . pergi . . 
engkau pergi dari hidup ku ini
ku tak mahu mahu 
engkau hadir dalam diri ini . .
ohhh MAMARAZZI !


ko ingat ko artis ke nyah ! 
sampai ade mamarazzi nak busy body hal ko !
tapi itu la KENYATAAN !


SUMPAH aku tak paham tahap CIPAN
dengan orang yang suka busy body ni ! 
eh HELLO !
awak jaga tepi kain awak je boleh tak ?
kenapa nak jaga tepi kain orang ???
kain awak KOYAK ke ???
sibuk hal dalam luar orang kenapa ?
hal luar dalam awak , 
awak taknak JAGA pulak !


ape yang awak dapat ???
emas ? duit ?
NOTHING kan !
dapat DOSE lagi ade . 


biar la orang tuh nak buat apeape pon
sibuk je nak tahu . 
EXCUSE ME ,
awak KETUA KAMPUNG ke ?
haha ! 


biasa la MANUSIA kan
dah namanya MANUSIA
macammacam perangai !
cemburu n dengki dengan kejayaan orang lain . 


bukan nak usaha bila tengok orang berjaya
tapi nak dengki , iri hati , cemburu.
tuh yang sampai dapat PHD tuh !
cakap banyak pon tak guna . 


orang macam ni susah nak cakap.
nasihat pon tak guna sebab die dah biasa macam tuh .
die elok kene campak kat sungai bagi BUAYA makan . 
tu pon kalau buaya tu ade selera nak makan
haha !

*HATERS make me FAMOUS !

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

2 1 komen kawankawan:

Raji berkata said... [Replay (:]

hahaha taw xpe ;D
kain sendiri ada
sibuk juga nak tgk kain org lain

DuD said... [Replay (:]

saba aje la.. Allah maha adil

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !