Yeayyy ! Follower Ke-100

follower yang ke-100 telah dijumpai :D
huh penat aku tunggu dari semalam
tapi tak timbultimbul
nasib baik hari ni ade yang bertuah follow blog aku

tahniah kepada BELIAU kerana telah menjadi follower yang ke-100
yeayyyy !
dia sangat-sangat excited bila dapat tau die follower yang ke-100
sampai share kat fb lagi .
haha ! sangatsangat comel oke :D

jom berkenalan dengan beliau
mintak pic erk :D
Aisyah
18 tahun
Seremban *yeayyy orang kg den !!! 
nak tengok blog dia ? klik SINI

so hari tuh ungu ade janjikan something special untuk follower yang ke-100 di SINI 
tahniah sekali lagi untuk Aisyah sebab berjaya dapat hadiah :D
sila tuntut hadiah anda nanti oke 
hadiah tidak akan diberi tahu disini (:
RAHSIA ! :D



Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

2 1 komen kawankawan:

ayesha vochelle said... [Replay (:]

ahaaaaaaaaaaaaaaa . suka nye lah saye . <3

shiema sufian said... [Replay (:]

alaaaaa. nak jugak nak jugak. hehehe.
... jom join bloglist shiema :)

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !