Aku Promosi Kau Promosi Aku

Assalamualaikum Readers ! 
Buat pertama kalinya dalam sejarah
aku join segmen Bro Ben
awwww ! awwww ! gigil gile ni . 
sebelumsebelum ni asyik tak sempat je nak join 
asal aku nak join je , dah abis tarikh tutop ! demmm ! 
segmen die laju macam kereteapi woo . 
disebabkan aku bangun awal hari nih, 
maka aku dapat join segmen beliau ! 
tak tahu la blog aku ni best ke tak . 
takpe ! takpe , mak aku kata
konpiden ! konpiden ! :DD


nak join ? 
click banner kat bawah



oh sebelum terlupa, tutop pukul 3.30 ptg ni . 
gile cepat kan ??
aku dah kata dah . pantas macam keretapi . 
pejabat kadi pon tutup kul 5 . HAHA :D

ok babai !

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

58 1 komen kawankawan:

Rahmad said... [Replay (:]

singgah sini..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Ly_Tulip said... [Replay (:]

BW, sini... Lalalal

http://lytulip.blogspot.com

*Peace :)

Alya Esprézzo said... [Replay (:]

http://www.alyaesprezzo.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

yuhuuuuuuuuuuu hahaha..terjahhhhhhhh !! :)

Nadzirah K. said... [Replay (:]

woot2..
http://ceritasana-sini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

osHin said... [Replay (:]

http://gurlgemini.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mr.Baiz said... [Replay (:]

saya join jugak
http://mrbaiz.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Lulu Caldina said... [Replay (:]

http://lulu-pages.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Areliff said... [Replay (:]

gua terjah sini dri BA nye segmen hu3 :P
http://www.areliff.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

pRiNCe said... [Replay (:]

"datang segmen abg ben untuk tinggal link di blog ni...:) kalau prince nak bagi rm 50,awk nk x?

[ Contest ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

http://www.prince91.com/2011/06/contest-anda-bagi-gambar-prince-bagi.html

'CikMimiEy' said... [Replay (:]

http://cahayakeharumanku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

mieya atiera said... [Replay (:]

mieya singgah menziarah di sini..
kalau sudi, jemput datang ke blog Mieya pulak :)

http://budakshumort.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cikbintang said... [Replay (:]

bintang kecil lawat blog~~~
ade pluang dpt topup free!!!


http://laylaluckystars.blogspot.com/2011/06/pengumumantopup-free-sapa-yg-lawat-blog.html

Shehan Ismail said... [Replay (:]

Hi..Mommy datang kaco2.. ;p http://shehanzstudio.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html Ur blog dh disenaraiputihkan dalam entry baru Mommy nt.. Heeeee…

Bro ahmad said... [Replay (:]

salam,promosi
dan akan mempromosi
http://www.trioseposen.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

s u a r a h e a R t y said... [Replay (:]

terjah balik ^___________^

http://suarahatisipujaanhati.com

BeloG MTT said... [Replay (:]

toinkkk toinkkk~ http://www.lailyqaisyirah.com

amiena said... [Replay (:]

singgah cni

http://mienkarim.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

☀ Izzaty Hedry☀ said... [Replay (:]

blas kunjungan..;)

http://cekedismanis.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Подтверждаю said... [Replay (:]

as salam..

pakcik datang ziarah membawa promosi~
walaupun dah melepasi tempoh lawatan,
sama-sama la kita promosi antara satu sama lain~
singgah kembali jika sudi~

kalau dah singgah blog pakcik,
terima kasih~
pakcik buat entri khas sat lagi naa


=)

http://fadzli-rt.blogspot.com/2011/06/kenapa-aku-promosi-kau-promosi-aku.html

PapaMacho said... [Replay (:]

Singgah sini..TQ..

http://papamacho.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said... [Replay (:]

hey hey :)

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html#comments

said... [Replay (:]

Singgah sini

http://nurulain1011.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Kaa Dabri said... [Replay (:]

http://letmebemeso.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

msredcheesecake said... [Replay (:]

Ola...

Tengs yea singgah blog msred...

msredcheesecake.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

faisal apardi said... [Replay (:]

thank dtg jenguk..so sy letak link dlm blog sy nnti leh dtg sini lagi...thank 4 ur support

emmajean said... [Replay (:]

Emma terjah balik !!! weee terus follow... ehhehe

http://emmaeema.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi.html

FARAH AKAFAERRA said... [Replay (:]

farah singgah n done follow . maaf lmbt ea ;P
http://farahribenacreamsoda.blogspot.com/2011/06/aku-promos-kau-promosi-aku.html

* Zaleta * said... [Replay (:]

http://rosita-rizal.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

bombay said... [Replay (:]

sorry lambat respon...thankz dtg blog sy td...:)

http://bombay-913.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

'mitchie' yusoff said... [Replay (:]

http://rahimyusoff.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

cak..kunjungan balas...

-✿Ayu✿- said... [Replay (:]

dtg dgn rombongan cik kiah!

http://ryushychomya88.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

CikNyz said... [Replay (:]

x sempat join pun..huhuhuhu...xpe er.salam kenal.

amirul helmi said... [Replay (:]

http://emichurp.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

singgah singgah :)

SiBudakKurus said... [Replay (:]

i'm here
http://kay-akam.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

A'an said... [Replay (:]

hye! nak promote blog kat sini.. hee. :)
follow2 jum!

http://theaanraihan.blogspot.com/

Cik Bunny said... [Replay (:]

Cik Bunny dah listkan blog anda di sini dan terima kasih kerana sudi kunjung blog Cik Bunny :)

http://inspirebunny.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Azzah said... [Replay (:]

singgah balas kunjungan promosi..sorry lambat..tunggu list saya ok

BiNtaNg HaTi said... [Replay (:]

hai salam kenal...datang membalas kunjungan...:)

http://nukilanrasahatiku.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Nabila Huda said... [Replay (:]

http://lalabiela.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Carl id said... [Replay (:]

salam..datng mlm2 ni mbalas kunjungan. Tq sbb datg petang td

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [Replay (:]

mlwt kawan2 lagi =)

http://nusha1706.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

not irene said... [Replay (:]

http://memyselfandnotirene.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

saya kunjung balas

GaRy™ said... [Replay (:]

gary join sini ya... sori late.. baru dapat online~

http://garyasip.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Pitri said... [Replay (:]

http://ummip3.blogspot.com
dtg singgah

anysspunyeblog said... [Replay (:]

singgah sini...maaf lambat membalas kunjungan anda..:)

http://anysspunyeblog.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

SweetLikeWhat said... [Replay (:]

Hye dear..singgah sini pulak :D

http://sweetlikewhat.blogspot.com

Sharif Dez said... [Replay (:]

No 146 lapor diri. Selongkar blog sampai ke malam. hehe.

Datang Nak Promosi Blog.

hasrul hassan said... [Replay (:]

Salam singgah balas.

Terima kasih.

hasrulhassan.com

genkconer said... [Replay (:]

Walaupun dah lewat genk ttp
Genk datang sini…promo anda n follow juga
Ini link genk

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku_22.html

YAYA AZURA said... [Replay (:]

http://diariibuwafiq.blogspot.com/2011/06/senarai-link-aku-promosi-kau-promosi.html

maaf ..lambat bals kunjungan ..

Golden Rose said... [Replay (:]

singgah utk terjah kembali bagi APKPA

http://thegoldenrosereturn.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

hafizulhakim said... [Replay (:]

datang sini :) happy lunch =D

puteяi ʓαняα said... [Replay (:]

hi...singgah sini balik! dan follow

http://puteri-zahra.blogspot.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

MissNadh said... [Replay (:]

singgahan balas^^

Dayana AZ said... [Replay (:]

http://www.herstoriie.com/2011/06/aku-promosi-kau-promosi-aku.html

Mohd Khairi said... [Replay (:]

jln2 sini.yeahhhh

genkconer said... [Replay (:]

tag anda dlm entri ini

http://genkcorner.blogspot.com/2011/06/genk-promote-blog-part-7.html

mama maman said... [Replay (:]

Promosi jgn tak promosi...

http://mamayana10.blogspot.com/2011/06/list-yg-nak-mama-yana-promosikan-blog.html

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !