Yeayyy ! Saya Dah Pandai Guna Adobe Photoshop !

Assalamualaikum and Selamat Pagi semua !
Ehem Ehem , awalnya aku bangun . 
huhu , takde maknanya . 
aku tak tyto2 lagi dari tadi ni . 
muka aku nak bangun awal ???
memang mak aku buat kenduri kesyukuran ler jawabnya kak limah oiiii
sebab bangga anaknya yang sorang ni dah berubah 
jadi PEREMPUAN siket


bukan bermaksud aku bukan perempuan
tapi perangai aku tak macam perempuan melayu terakhir ;D
berbalik kepada tajuk . 
kenapa aku tak tyto tyto sampai sekarang
sebab aku dok menggodek menatang photoshop ni
aku memang suke godek godek ni


nak belajar buat header sendiri punya pasal ler
jeles dok tengok header orang len comelcomel
nak suruh tolong buatkan , malu pulak !
so nak tak nak belajar sendiri
dan akhirnya siap la header baru untuk blog aku !!
yeayyyyyyy !!!!
rasa puas bila buat pakai air kaki tangan sendiri


amacam ? oke tak ? 
penat buat oke ! 
aku rasa macam aku mula-mula nak belajar ABC time tadika
so bangga la bila dapat buat header sendiri . 
walaupun tak cantik and tak sehebad merekamereka
hehe !
ok babai ! :DD
Kalau COMEL sila LIKE ! Kalau CANTIK sila KOMEN !







Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

4 1 komen kawankawan:

haikalblank said... [Replay (:]

HAHAHA okla tuh...sylo mylo dah tuh...kah3..:P

ko paksa balak ko ajor patutnya...haha

missunguviolet said... [Replay (:]

@haikalblankbalak aku ??? balak aku pon tak reti main blog . inikan nak buat blog . kahkahkah !

lieynanilaz said... [Replay (:]

oyeh dah pandai....:)

missunguviolet said... [Replay (:]

@lieynanilazhehe . bantai je tuh . main buat jek :P

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !