SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

ya ya ya ! segmen lagi . 
sekarang aku ni dah gile kuasa segmen .
kahkahkah ! i loike 
bro naser ajak aku join segmen simple die ni
so rezeki jangan ditolak, followers mesti dicari :P
nak join ?
klik banner di bawah
tutop pukul 11.59 malam ni oke (:



Ceritanya bermula, korang sedang berjalan-jalan pulang ke rumah. Korang berjalan melalui sebatang jalan yang sunyi. Korang pun jalanlah dengan penuh keberanian yang membara. Tiba-tiba sebuah teko lama jatuh di depan korang. Korang pun terkejut. Korang tengok tengok tu. Dalam takut-takut tu, korang pun pegang teko lama tu. Korang pun terfikir, "teko apa ni? Berhabuk la".  Korang pun lap teko lama tu dan tiba-tiba asap putih pun keluar dari teko tu. Korang terduduk sambil tengok asap putih tu membentuk seorang lelaki yang tampan. "Assalamualaikum, saya adalah Jin Teko. Oleh kerana, awak telah membuang habuk pada teko saya, saya akan tunaikan satu WISH".
Waalaikumsalam , islam rupanya Jin Teko ni . kehkeh ! Tunaikan 1 WISH ??! wow, i loike ! urmmm ape erk saya nak wish . Saya nak wish yang saya taknak 1 wish . Tapi saya nak 5 wish . HAHA ! Senarai 5 wish saya ialah :
1. Saya nak suami macam Seth Tan
2. Saya nak awak tukarkan muka saya macam lisa Surihani
3. Saya nak Followers banyak macam Bro Ben
4. Saya nak awak mandi sebab dah berhabuk teko awak tuh :P
5. Saya nak bagitahu yang saya merapu je kat atas ni ! HAHA :DD

lalu Jin Teko tuh pon lenyap, sebab malas nak layan aku . terlampau banyak sangat permintaan . orang suruh mintak 1 je, tapi senarai banyak-banyak .  gile tamak budak ni ! tapi sebelum die blah, die meninggalkan satu pesanan kepadaku .
apa pon tak boleh !! apa pon tak boleh !!
HAHAHAAHA ! konpem Jin Teko ni bengang dengan aku . Biasala, manusia kan selalu bersikap tamak macam cerita ali baba :P orang tamakkan selalu untung rugi ! (:


Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

36 1 komen kawankawan:

cik aima said... [Replay (:]

hihi..
comel jew wish die..
:)

missunguviolet said... [Replay (:]

@cik aima kehkehkeh ! comel apenyer . wish tamak tuh !

msredcheesecake said... [Replay (:]

mis ungu,
ade ke suami cam seth tan tu...hheee

EiZaRaZiErYa said... [Replay (:]

ahahahaha...ape pon xboleh~ ape pon xboleh~ mesty jin 2 minat jambu an3~ ehehe..wink3 >_<

Lia-De-Pinky-Leo said... [Replay (:]

hhaha.. best punyer wish.. :)

Zul Fattah said... [Replay (:]

banyaknya wish..

missunguviolet said... [Replay (:]

@msredcheesecake huhu ! ade koddd . tapi 1 dalam sejuta :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@EiZaRaZiErYa kahkah ! tau takpe . teko tuh muka jambu tapi hati cute

missunguviolet said... [Replay (:]

@Lia-De-Pinky-Leo HEHE ! tengs :)

missunguviolet said... [Replay (:]

@Zul Fattah biasa la orang tamak :P

ninie_azriena said... [Replay (:]

hahaha..
seth tan mmg romantik kan sis :)

PeRmAtA bIrU said... [Replay (:]

hahhah..nice... 5 permintaankan??? paling best suami macam seth tan.. hehee..

missunguviolet said... [Replay (:]

@ninie_azriena tau takpe :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@PeRmAtA bIrU itu wajib :P

NasZ said... [Replay (:]

haha..bagus2..sempoi..

jom terjah dan komen entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..

LIST SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

Sang Pencinta said... [Replay (:]

lebih2 plak wish dia..

wahahahha best.. nak seth? tue pakai baju pink kolar2...

missunguviolet said... [Replay (:]

@Sang Pencinta kahkah ! yang tuh laki no . 2 . hakhak !

s u a r a h e a R t y said... [Replay (:]

sgah dr segmen Jin Teko :)

BajinganCinta said... [Replay (:]

amboiiii...skali 5 dia mintak...kekeke...

sue perbs.. said... [Replay (:]

haha... tk aci tak aci... 1 wish je ckup

missunguviolet said... [Replay (:]

@s u a r a h e a R t y hee ! tengs awak (:

missunguviolet said... [Replay (:]

@BajinganCinta hidup kene tamak ! kuikui

missunguviolet said... [Replay (:]

@sue perbs.. haha ! dengki ehhh :P

normala_ali said... [Replay (:]

amboi2 nk macam Seth tan.. eh dye 2 saya punya la.. ahaahah xpasal2 nk rebut jia.. *gurau jia..

singgah baca sini plak.. thanks komen kita.. (^_^)

faLiaa said... [Replay (:]

hihi...amboih,nk tukar semua ^^ nice2

Ayied Zudin Hashim said... [Replay (:]

wah ! lebih lebih lak wish dyer..hahaha! singgah dari segmen jin teko :)

missSandwich said... [Replay (:]

simple tp menarik!! =))

alif ismail said... [Replay (:]

salam jenguk....

lorh...nape mintak banyak sgt wish??? kan dah melepas!!!

xpe pasni kalo jumpe balik, minta 1 je k!!

sweet!!!!!!!!!!!!

missunguviolet said... [Replay (:]

@normala_ali tak boleh ! tak boleh ! ahmah albab yang punya . haha

missunguviolet said... [Replay (:]

@faLiaa hehe tengs ! (:

missunguviolet said... [Replay (:]

@Ayied Zudin Hashim HAHA ! hidup perlu tamak :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@missSandwich hee tengs awak ! (:

missunguviolet said... [Replay (:]

@alif ismail haha ! jin tuh kedekut (:

cute rasberry said... [Replay (:]

tamaknya lelea...

SyazwanSarawak said... [Replay (:]

hahaa. lawak tul ;D
btw, salam perkenalan ^^


Entri Best= Aku Seorang Blogger

*nurul* said... [Replay (:]

sweet komen... jgn lupa follow blog sy

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !