errr . . . beli kondom ye bang ???

sebelum cerita aku nak gelak dulu ! hahahahahhahaha
ok CUKUP !
disebabkan kekurangan ilmu dalam bidang seks . 
cewahhh ! ayat nak cover :D
aku tak tahu macam mana bentuk kondom itu dijual
jangan nak gelakkan aku eh !!! 
SUMPAH ! aku tak tahu bentuk packaging die macam mana
dalam bentuk kotak ke , hamper ke, dalam plastik ke
sebab aku tak pernah beli . 
memang la tak pernah beli, aku kan PEREMPUAN :D


ok nak dijadikan cerita, aku kan kerja kat supermarket TETTTT !
so benda itu dijual secara terang terangan di kaunter tanpa segan silu
tapi aku tak tahu pon itu apa
so selama ni aku ingatkan ia adalah GULA-GULA
HAHAHAHA !
sebab dia dalam kotak kecik and macam-macam warna and perisa
ada oren la, strawberry la, cool, mint . so benda tuh nampak macam gula-gula je
right ?? or aku je yang pikir macam tuh ?


lain kali letak la perisa yang buat aku tak pikir itu gula-gula
contoh perisa "sekali terasa, pasti nak lagi" or whatever . hahaha !
kolot gile erk aku ! lantak la nak cakap ape 
mak aku tak ajar bende bende camtuh ! and aku tak pernah tengok . 
errrrr ok aku tipu . pernah tengok , tapi tak pernah beli . heh !
jadi memang aku kene gelak kaw-kaw dengan membe satu keje aku
yela selama ni aku pikir itu gula-gula . 
patut la aku tak pernah nampak perempuan yang beli
kalau lelaki yang beli pon, buat muka malu-malu biawak jek
dalam hati aku "takkan beli gula-gula pon nak malu-malu mamat ni"
so aku pikir die nak ngorat aku la kot ! *errr muntah hijau !


bila aku dah tau itu ape, aku lak yang rase malu bila orang beli and bayar kat aku
kebetulan, tadi aku kene jaga farmasi . 
ada seorang lelaki CINA beli, heh ! nasib cina,
tau la malam ni malam jumaat
die buat muka selamba and buatbuat pandang tempat lain
aku lak yang segan-segan nak scan benda tuh . 
puas dok tahan gelak ni . perisa strawberry youuu :D
awwwwwwwww !
dalam hati aku, "beli kondom ye bang . ingatkan gula-gula "



aku bukan nak buat entry lucah, cuma nak kasi ilmu . kahkahkah !












Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

8 1 komen kawankawan:

[cha^own] said... [Replay (:]

mahu Radio KitaFM berkumandang siarannya di blog anda? jadi xde la pelawat2 blog anda sunyi... kami juga akan meletakkan link blog anda dari website kami www.myKitaFM.com .. kalau mahu atau pon ada soalan, emel kami djkitafm@gmail.com atau hubungi admin di talian 0195646441

missunguviolet said... [Replay (:]

@[cha^own] errr macam mana tuh ???

kotak bulat said... [Replay (:]

hehehehe... malunya...

missunguviolet said... [Replay (:]

@kotak bulatsaya pon malu . hehe :D

Miss Ran said... [Replay (:]

hahahaha mmg terbaik

dlu ai pun tatau

missunguviolet said... [Replay (:]

@Miss Ranhee, lepas tuh macam mana boleh tau ? heh !

EiZaRaZiErYa said... [Replay (:]

ahahhaa...lawak lah~ zie pon bwu2 ni jgk bwu tw..kondom 2 packaging dy cmne~ n ade macam2 perase~ ctek nye ilmu~ uhuhu..klw zie at tmpt u pon sme lah..maluu....huhu..

wink3 >_<

missunguviolet said... [Replay (:]

@EiZaRaZiErYa haha ! ala kite memang tak patut tau pon . kite kan perempuan . kehkehkeh !

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !