siapa nak templates macam saya ?

Assalamualaikum ! 


hello and morning to readers and stalkers 
so korang nak tak minima templates macam blog ungu ni ?
kalau nak komen cepat ! 
HAHA :D
but korang kene ikut rules di bawah 
1. ikut step betul-betul kalau korang taknak blog korang hancur 
2. jangan ubah apa-apa code   
3. tiru je sebijik-sebijik mengikut step  
4. yang penting korang kene backup templates dulu 
5. kalau buat templates ni , memang kene format balik semula 
6. semua benda akan hilang kecuali entry and sidebar widget je yang tak hilang
kalau ramai permintaan , 
ungu akan buat tuto 
kalau tak ramai , 
malas la ! HAHA :D
so, rebutlah peluang yang ada (:  
bukan senang nak ajar ni tau
oklah babai ! 

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

4 1 komen kawankawan:

NuSaNa NoSa 91 said... [Replay (:]

buat je tuto tu ungu.. dpt trafik drp enjin carian.. hihihi~ ^_^

fiqaliqa said... [Replay (:]

wahhh. nak nak. btw, thanks sbb ade fiqa kat bloglist tuuu. nanti fiqa letak ungu balik :) thanx yeee :)

OFFICAL . c u d a said... [Replay (:]

nice laa , , , boleh tak kalau awk buat tuto

missunguviolet said... [Replay (:]

@OFFICAL . c u d a dah ade kat tuto...boleh tengok kat situ (:

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !