SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

Assalamualaikum semua !
bosan pulak malam ni ,
tibetibe tergerak hati nak join segmen Bro Naser ni
nampak cam menarik je , 
sebab aku dulu ade gak masuk pesta pantun
kehkehkeh ! konon-konon nak kata hebat ler tuh !
errrr muntah hijau !


so jom join segmen beliau di SINI
tapi tarih tutup sampai pukul 11.59 malam ni sahaja ok !
so dengan muka tak malu dan terlebih confidentnya, 
saya mempersembahkan pantun 4 kerat yang tak berapa nak kerat ni


"Berjalan-jalan si Karim di tepi muara 
Di tepi muara berjalan-jalan si Karim 
Anak pakcik siran ni sungguh berbudi bahasa 
Orangnya comel seperti Maya Karin !" 


HAHA ! ko ade ?????
konpem ramai yang muntah hijau jap lagih nih . 
hehe ! ade gak aku kene saman dengan maya karin nanti kang
tapi maya karin yang ikut muka aku ! bukan aku yang ikut muka die oke
aishhhhh ! masalah betul la :D


alaaa sapa lagi nak puji diri kite kalau bukan diri sendiri and suami kite nanti
betol tak ? kalau kawan-kawan yang puji pon , 
mesti kita pikir 2,3 kali tanya dalam hati 
die ni betulbetul ikhlas or tak kan ?
kalau ikhlas pon, saja nak bodek mintak payung belanja makan. cer setuju cer setuju !
so nak taknak, ambik welcha angkat sendiri ler kak limah oiii ! ye dakkk ? 
dah la , membebel pulak aku kat sini . hee :D 
ok babai ! 



MAAF ! pantun hamba ini hanyalah gurauan semata-mata . tiada kene mengena dengan yang hidup ataupun yang sudah meninggal dunia . Kalau suka tekan LIKE, kalau sayang tekan COMMENT . Trimas ! :D









Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

25 1 komen kawankawan:

NasZ said... [Replay (:]

i loike..i loike..

thanx sudi join...huhu..

jom terjah dan baca entry geng2 yang join segmen ni gak..huhu..best2 sumer..

LIST SEGMEN SIMPLE : PANTUN PUJI DIRI SENDIRI ...

lieynanilaz said... [Replay (:]

memang menariklah pantun tuh...menangis maya karin..haha

PeRmAtA bIrU said... [Replay (:]

hahaha....ok..

EiZaRaZiErYa said... [Replay (:]

ahahahha...nice one~ pantun yg menarik~memang puji dri sndri~ ehehe..but u mang gojes pon.. ehehe..wink3 >_<

Aku... aKu... akU... SaNg PencINTa said... [Replay (:]

pulangkan.. pulangkan.. pulangka.. kata maya karin di PHSM 1

safwanmahzin said... [Replay (:]

wow cumiljeee puji diri sendiri..hehehehehee..like2 n follow..=)

miss A said... [Replay (:]

heheh comel lah ehehhehe meh sini baca pantun miss A lak hehe

http://biruisbluecoolistenang.blogspot.com/2011/06/segmen-simple-pantun-puji-diri-sendiri.html

missxidi said... [Replay (:]

ape la dosa si karim...kihkihkih...

missunguviolet said... [Replay (:]

@missxidi kehkehkeh ! karim jadi mangsa :D

missunguviolet said... [Replay (:]

@miss Ahehe ! tengs :D

missunguviolet said... [Replay (:]

@safwanmahzintengs ! hehe :D

...Minah BluR... said... [Replay (:]

HAHA fuhhh... ade maya karin tuh! singgah sini.... saye pn masok jugak segmen nie hehe

missunguviolet said... [Replay (:]

@Aku... aKu... akU... SaNg PencINTakahkahkah ! taknak pulang :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@EiZaRaZiErYahehe :D tengs awak ! maya karin cantik gile kot . tak padan :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@lieynanilazmemang menangis tergolekgolek :D

missunguviolet said... [Replay (:]

@NasZoke abang , tengs sebab buat segmen ni . kehkeh ! dapat ramai follower and kawan baru . suke !

BajinganCinta said... [Replay (:]

maya karin xleh carik makan ar....kekeke

singgah!

Ly_Tulip said... [Replay (:]

halo...Hehe..sbnrnya semlm da dtg tengok da..nak cari idea...btw,nice pantun.... Huhuhu..

HAi!Maya Karin! ;)

SiBudakKurus said... [Replay (:]

dtg jengah sini tkg pantun n follow semule!

Bayu Kenangan said... [Replay (:]

salam kunjungan dari segmen Pantun Puji Diri sendiri

missunguviolet said... [Replay (:]

@BajinganCintahaha . ofcoz !

missunguviolet said... [Replay (:]

@Ly_Tuliphai tulip . hahaha ! tengs oke :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@SiBudakKurustengs oke :D

missunguviolet said... [Replay (:]

@Bayu Kenanganhye hye ! tengs sebab singgah :P

roslina said... [Replay (:]

saye join pasal cinta

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !