Spontaneous Thursday Part 1

Assalamualaikum Readers and Stalkers !
apa beza Wordless Wednesday dengan Spontaneous Thursday ?


Perbezaannya: WORDLESS WEDNESDAY hanya gambar
                      SPONTANEOUS THURSDAY adalah ayat


muka aku macam MAYA KARIN


ok babai . 


p/s : errr....jangan muntah hijau ! 
memang aku pandang muka MAYA KARIN, 
macam aku tengok muka aku sendiri . 
kahkahkah !





Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

12 1 komen kawankawan:

haikalblank said... [Replay (:]

HAHAHAHA hei MAYA! wut u doin here maya! kah3...

sengal ko...maya karin takla, tapi ada ala2 diana amir la...haha

*aku tak pena kenal diana amir. dia cun ke? adik aku sebut je nama, aku taip je. :D

missunguviolet said... [Replay (:]

@haikalblank heha ! demmmm ! nganjing aku . diana amir ?? ohhh ! pelakon tuh . cun aku lagi koddd :P kahkahkah

haikalblank said... [Replay (:]

HAHA yeke? diana amir tu tak cunn ea...sorilah...gua tak tawlah...:D

pergh, g tdowla...ko tggu apa ni...gayutla tuh...HAHA

missunguviolet said... [Replay (:]

@haikalblank bukak google image . search "diana emir". habis cerita !
takleh tyto bro . layan blog lu makin segar mata . baru nak layan babak cerita tadi tuh . tamat terus ! haha, potong betul ! :P

haikalblank said... [Replay (:]

ko jangan main gila. kang imaginasi aku bertambah, jadi blog lucah kang. aku sendiri takut okiey...:D

*aku dah terbayang nak masukkan cerita 'cikgu suraya' tapi untung kau tersedar akan kebahayaannya itu kepada mentaliti pembaca. KAH3...

missunguviolet said... [Replay (:]

@haikalblank HAHA !! nawaitu dah ade dah tuh . ikutkan hukumnya harus . kahkahkahkah

jangan tanya kenapa blog ko masuk senarai bakal dihack . kuikui !
alaaa gurau jela, carik mood nak tyto . huhu !

misscha said... [Replay (:]

salam singgah,

misscha follow blog u.. jemput folo misscha...

http://misscha-cecite.blogspot.com/

Izyan Masri said... [Replay (:]

ALAMAK,TAK FAHAM LAH APE SPONTANEOUS THURSDAY NI.HOW TO WRITE ENTRY BOUT IT T_T

missunguviolet said... [Replay (:]

@misscha tengs misscha, i follow u back :P

missunguviolet said... [Replay (:]

@Izyan Masri yang ni bezanya, kene tulis ayat spontan ! suka hati nak tulis ayat ape . kalau macam wordless wednesday guna picture kan and tak payah tulis apa-apa . tapi yang ni , tulis ayat spontan apa-apa tanpa menggunakan pic (:

msredcheesecake said... [Replay (:]

Miss ungu,
Bule la buat iklan...heee

missunguviolet said... [Replay (:]

@msredcheesecake ahaks ! boleh je . tapi takut maya karin menangis sebab takleh carik makan . wakakakaka !

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !