Arghhhhhhhhhhhhh Tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk !!!!!

aku dah macam masuk finalist model top 10 dah
macam finalist dewi remaja pon ade
aku bukan cantik and hot macam Fatin Liyana and Yuyu Zulaika
aku hanya insan biasa , ceyyyy !


disebabkan hari ni cuaca yang mendung
berjalan-jalan di blog merupakan aktiviti riadah aku
sebab nak jogging kat luar rumah
bukan lah benda yang aku minat
berjalan-jalan di blog lebih sihat dan tidak penat
and yang lebih penting
tidak mengeluarkan peluh


ada 2 benda yang buat aku teruja and terkejut beruk
semasa berjalan-jalan hari ni
first , di blog Cikgu Zubir
beliau telah mempromosikan blog aku



terima kasih, terima kasih and terima kasih !
sangatsangat gembira apabila blog ku yang comot ni
ade gak orang nak promosi :P

but yang second ni aku takleh blah !
bukan promosi blog aku, bukan promosi entry aku
tapi promosi
errrrrrrrrrrrrrrr......
senang cite, 
korang tengok la sendiri
wa malu bai !
kalau Lisa Surihani tengok ni, mau menangis !
bukan main besau lagi pic aku kat situ


apa pon tak boleh !!!
terima kasih kepada Niq Afnan
sebab berjaya kenekan saya !
demmmmm ~
Kalau nak otograf bagitau je ! kahkahkahkah 




Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !

6 1 komen kawankawan:

msredcheesecake said... [Replay (:]

Miss ungu,
Best nya kena review....hehe....

missunguviolet said... [Replay (:]

@msredcheesecake haha ! best apenya, malu gile koddd ! :P

NasZ said... [Replay (:]

huhu...congratz2..

jemput join segmen simple saya..

SEGMEN SIMPLE : MY WISH ...

darxniq said... [Replay (:]

hahahahhaha...demmm..baru perasan..dia wat entry..keh..keh.:P

missunguviolet said... [Replay (:]

@darxniq gggggrrrrrrrrr ! jahat . geget tau ler

missunguviolet said... [Replay (:]

@NasZ dah join ! (:

Post a Comment

Hello Readers !
Comment elokelok oke .
loveyouu !